Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal

Categorii de persoane

EduCopii prelucrează datele cu caracter personal ale următoarelor categorii de persoane fizice în scopul prevăzut la secțiunea II:

  1. cursanți sau potențiali cursanți ai cursurilor EduCopii
  2. utilizatori înregistrați în cadrul site-ului
  3. orice persoana fizică sau juridică care are raporturi de natură comercială sau contractuală cu EduCopii.

Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EduCopii are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale care îi sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice prevăzute la secțiunea I.

Scopul colectării datelor este:

  1. prestări de servicii pentru realizarea obiectului de activitate principal, respectiv educație și evenimente recreative.
  2. evidența financiar-contabilă a EduCopii
  3. notificări scrise pe email cu privire la activitatea desfășurată de EduCopii
 

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate și/sau prelucrate

La cererea persoanelor fizice, EduCopii, confirmă dacă prelucrează sau nu date personale.Conform Legii 677/2001, persoanele fizice beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către EduCopii pe care o puteți trimite fie prin poștă sau email.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției sau A.N.P.C – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ..

Politica de livrare

Serviciile educationale si recreative comercializate pe site-ul nostru vor fi prestate la sediul societatii sau in o alta locatie fizica stipulata in descrierea serviciului achizitionat. Dupa confirmarea platii, in maxim 1ora de la efectuarea platii, clientul va primi pe mail confirmarea achizitiei serviciului sub forma de voucher, bilet sau notificare. Mail-ul va fi prezentat Furnizorului la momentul cand Clientul va participa la eveniment/curs.

Servicii si Modalitati de plata

Serviciile educationale sau recreative achizitionate de la EduCopii  pot fi platite online cu cardul precum cursuri online, bilete la ateliere cu prezenta fizica, carti digitale, pachete de ateliere etc.

Autentificare

Creeza Cont