Despre noi

Ghid pentru educatia copilului tau

De ce EDUCopii?

Am pierdut multe zeci de ore cautand pe diferite site-uri, pe facebook, pe grupuri de mamici, forum-uri informatii despre crese, gradinite, cursuri de toate felurile, scoli si tot asa.

Unde, cine, cum, cat costa, ce experienta au avut alti clienti – intrebari la care doream sa gasesc raspunsuri rapid, fara sa pierd ore.

Ce facem?

Centralizam institutii de invatamant private si de stat incepand de la crese si gradinite, centre educationale, pana la scoli si licee.

Aducem pe site-ul educopii.ro informatiile care sunt de real interes la un click distanta,  centralizate de asa natura incat sa afli tot ce vrei sa stii legat de institutia de invatamanat cautata.

Incurajam clientii sa scrie review-uri despre institutiile la care au fost clienti astfel incat experientele lor sa ajute si alti parinti.

Vreau si eu sa apar pe site!

Iti poti lista singur articolul cu institutia ta de educatie, trebuie doar sa completezi formularul online de la sectiunea Adauga Edu.

Articole actualizate

Stergem articolele cu institutiile care nu au informatii actualizate si moderam review-urile in asa fel incat sa postam doar review-uri reale de la clienti reali, nu din auzite.

Navigare usoara si filtre

Selectezi orasul, setezi filtrele in functie de preferinte si studiezi variantele. Ne dorim sa iti gasesti repede informatiile.

Ai o sugestie? Scrie-ne!

Ti-ai dori sa sa gasesti si altceva pe site-ul nostru sau nu am am ajuns inca in orasul tau? Scrie-ne si discutam accesand Formularul de Contact

Ghid pentru educatia copilului tau

Fiecare copil are dreptul la educatie

Ca parinti, cateodata este dificil sa gasim timp, bani, energie pentru a fi consceventi in a asigura educatia copiilor nostri. Noi credem ca fiecare copil are dreptul la educatie indiferent de religie, gen, nationalitate, mediul in care a trait sau situatie financiara. 

Acest site este gandit ca un ghid pentru parinti si incercam sa ii ajutam cu informatii necesare de la varste mici ale copiilor lor pana cand devin autonomi: crese, gradinite, Cursuri de limbi straine, robotica, crafting, pictura, sport, dans, centre after-school, scoli.

NEXT TRADEMARK SRL

RO37963743

Plaiesilor, nr. 23, Ploiesti, Prahova

email: hello@educopii.ro

Telefon: 0731009600

Autentificare

Creeza Cont

Registration disabled