Scoala Monetssori Brasov ofera servicii edcuationale pentru copii cu varstele cuprinse intre 3 ani si 15 ani:

Programul Elementary oferit de Școala Montessori Brașov oferă copilului tău o oportunitate imensă pentru a se dezvolta în această nouă etapă a vieții.

Copilul creativ, imaginativ și social are acum nevoie de un mediu care să îi ofere libertăți și limite potrivite, cu o curriculă extinsă care să îi susțină curiozitatea și să îl pregătească pentru provocările viitorului.

Proces de învățare sporit prin clase cu vârste mixte

Comunitatea Montessori Elementary include elevi cu vârste între 6 și 12 ani, de la clasa pregătitoare până la clasa a V-a inclusiv. Acest format conferă multiple avantaje copilului tău.
Într-o clasă formată din elevi cu vârste diferite, curricula abordată este amplă și satisface setea de cunoaștere a copiilor, oferind oportunități diverse de învățare într-un ritm accelerat. De asemenea, mediul Elementary oferă o oportunitate incredibilă copiilor să învețe și să îi învețe pe prietenii lor. Colegii mai mari devin un exemplu și îi motivează pe ceilalți să își crească nivelul academic. Munca colegilor mai mici le oferă oportunitatea de a-și întări conceptele învățate prin repetiție și prin mentorat. Toate grupele de vârstă au beneficii de pe urma acestui tip de organizare a clasei.

Învățare fără limite

Copilul tău va studia subiecte generale dar și subiecte specifice, din arii neacoperite de școlile tradiționale. Deoarece nu există un orar rigid sau o curriculă pe care întreaga clasă să o urmeze simultan, copilul tău să se poată focusa intens pe activitatea aleasă de el, cu întreruperi minime. În același timp el va colabora cu pedagogul pentru a se asigura că munca lui este provocatoare și cu scop, astfel încât standardele educaționale să fie atinse. În acest mod copilul tău este responsabil privind procesul lui de învățare.

Programul Secondary oferit de Școala Montessori Brașov pornește de la caracteristicile și nevoile adolescentului și propune un mediu pregătit de care acesta are nevoie în această perioadă a pubertății, astfel încât creșterea fizică, maturizarea sexuală și dezvoltarea neurologică să fie susținută și protejată.

Adolescentul este un nou născut social, deoarece în această etapă a vieții se transformă în adult. Programul Montessori Secondary oferă un mediu și o comunitate unde poate exersa cu suport, activități de „om mare”, un mediu care susține dezvoltarea și nu doar dobândirea de cunoștințe academice.

Scoala Montessori Brasov

Taxa de scolarizare anuala difera in functie de nivel (Elementary sau Secondary). Pentru oferta educationala completa va rugam sa scrieti la office@scoalamontessoribrasov.ro sau sunati la +40722 464 891.