Cursuri programare, robotică și IT pentru copii

Cursanții se întrec în creativitate la clubul de tehnologie Code School Clubs. Ei descoperă noi metode prin care pot să dea formă pasiunilor și transformă timpul petrecut la calculator în timp bun pentru viitorul lor. Te invităm să descoperi clubul de tehnologie care ghidează copiii care nu au mai programat niciodată către o carieră de succes, autonomie profesională și chiar antreprenoriat în tehnologie.

Cursurile Code School Clubs

Cursurile pentru copii includ Scratch, Python, C++, HTML, robotică dar lista continuă, iar recomandările sunt bazate pe experiența și pasiunile fiecărui cursant. Începem cu o oră demo gratuită, apoi continuăm cursurile online sau la sediu, în funcție de preferințe. Prin joacă, copiii învață limbaje de programare la Code School Clubs. Animații, jocuri, aplicații inedite și povești interactive sunt rezultatele liniilor de cod așezate de ei. Un lucru trebuie să știi despre încă de la început – cursanții sunt aici încurajați să își urmeze visele. Iar dacă te numeri printre părinții care se bucură la maxim de fiecare realizare a copilului, ai venit în locul potrivit!

Cine suntem

Suntem pasionați de educație și iubim tehnologia. Ne găsești adesea la diferite evenimente și în școlile de stat ajutând copiii să înțeleagă cum pot să folosească inteligent internetul și limbajele de programare. Contactează-ne folosind datele de mai jos, iar un trainer te va consulta pentru a alege cursul potrivit!