Școala Quantum este locul care valorifică potențialul fiecărui copil, încurajând pasiunea, performanțele și dorința acestuia de învățare prin cunoaștere autentică, colaborare, creativitate și inspirație. Urmând programa oferită de școala Quantum, copilul tău va ajunge să se cunoască pe sine și lumea din jur, să fie autonom, să își dezvolte gândirea și să lege relații frumoase cu cei din jurul său.

Misiunea școlii Quantum este de a promova o cultură a cunoașterii, a gândirii inovatoare și a colaborării. În plus, prin integrarea dintre știință, tehnologie și umanitate, cadrul didactic al școlii Quantum contribuie la consolidarea unei educații care să răspundă nevoilor generațiilor actuale de copii.

La școala Quantum, copilul tău va învăța într-un cadru primitor și modern, care îl va determina să fie concentrat și mereu curios de lucruri noi. De asemenea, se va bucura de un spațiu inovativ care îi va permite să atingă performanțe înalte, iar prin dezvoltarea înclinațiilor, curiozitățile și pasiunile sale se vor transforma într-un proces de învățare aprofundat.

Prin definirea profilului psihopedagogic și proiectarea demersului de învățare optim, școala Quantum îi va oferi copilului tău experiențe de învățare autentică și profundă, iar personalitatea sa va fi armonios și integrat dezvoltată prin dezvoltarea pasiunilor și încurajarea performanței pe domeniul de abilități predominante.

Oferta educațională a școlii Quantum îmbină curriculum-ul național cu abordarea psiho-pedagogică inovatoare, având un pachet de bază, un pachet standard (ce include pachetul de bază) și un program avansat de enrichment disponibil la cerere printr-o ofertă personalizată și adaptată fiecărui copil.

Taxa de școlarizare diferă în funcție de pachetul ales. Pentru oferta educațională completă, vă rugăm să scrieți la contact@scoala-quantum.ro sau să sunați la +40745156771.