Cursuri Limba Engleza Pentru Copii

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Cursuri Limba Engleza Pentru Copii

Am inceput cursurile de limba engleza

Invatarea unei limbi straine de la o varsta cat mai mica are nenumarate avantaje. Copiii care incep sa invete limba engleza la varste de 2, 3, 4 ani vor reusi sa priveasca limba engleza cu un grad mare de lejeritate, vor reusi sa isi insuseasaca un accent natural si nu vor depune eforturi mai tarziu sa se exprime.

Helen Doron English Ploiesti a reinceput cursurile de limba engleza pentru copii cu vasrtele cuprinse intre 3 ani si 16 ani. Metoda de predare este una unica care imbina jocuri, cantece, dans, mult dialog si activitati distractive pentru copii.

Helen Doron English Ploiesti ofera o paleta bogata de cursuri, fiecare curs fiind structurat in 36 – 40 de lectii. Lista completa de cursuri si preturile lor o puteti gasi aici.

Articole Similare

Comunicare și învățare în primii ani de viață

Cât de importantă este educația timpurie în dezvoltarea competenței emoționale a copiilor? Pentru mulți dintre noi, copilăria este, așa cum spune poetul Valeriu Butulescu, singurul paradis

Cursuri Limba Engleza Pentru Copii

Am inceput cursurile de limba engleza Invatarea unei limbi straine de la o varsta cat mai mica are nenumarate avantaje. Copiii care incep sa invete

Autentificare

Creeza Cont

Registration disabled