Helen Doron English Ploiesti

Helen Doron English Ploiesti

Despre

Ce facem la Helen Doron English?

La Helen Doron English predam cursuri de limba engleza pentru copii, de la bebelusi si pana la adolescenti. Lectiile noastre distractive, antrenante, cuprind muzică, jocuri și o varietate largă de activități pregătite cu grijă. Copiii învață engleza ușor și natural, la fel cum învață limba maternă.

Pentru ce categorii de varsta predam limba engleza?

Avem grupe de copii incepand cu vasrta de 2 ani si jumatate pana la 18 ani si predam exclusiv limba engleza. Ne diferentiem prin metoda unica de predare Helen Doron English, metoda pusa in practica de peste 35 de ani la nivel global. .

Ce metoda de predare folosim?

Metoda are la baza principii de invatare ale limbii materne si astfel limba engleza este invatata de cei mici natural si simplu. La fiecare lectie copiii invata limba engleza facand diverse activitati interactive impreuna cu profesorul si ceilalti copii, urmand ca tot ceea ce au invatat la lectie sa fie consolidat cu materiale audio pe care copiii le asculta in fundal acasa zi de zi.

Toti copiii inscrisi la Helen Doron English au accces la platformele educationale Helen Doron English dedicate categoriei de varsta. Aplicatiile Helen Doron English ajuta la insusirea si consolidarea cunostintelor. De asemenea, copiii vor lucra si acasa pe materialele primite la momentul inscrieriii. Setul de materiale, format din 4 carti de lucru, cartea de gramatica (varste mai mari), ghiozdan si acces la aplicatiile Helen Doron English, se achita la inceputul cursului.

Set de materiale didactice

Profesori acreditati international

Toti profesorii din centrul Helen Doron English sunt acreditati international. Acreditarea consta intr-o serie de cursuri si seminarii pentru a ne asigura ca de fiecare data, pentru fiecare copil, pentru fiecare grupa vom aplica metodologia unica Helen Doron English.

Cursuri Engleza Copii

Cursurile noastre de limba engleza sunt structurate in lectii saptamanale. In functie de curs si de categoria de varsta, o lectie dureaza intre 50 si 90 minute. In functie de preferinta dumneavoastra puteti opta pentru o lectie saptamanala sau doua lectii pe saptamana.

Cursurile noastre de limba engleza pentru copii sunt planificate in asa fel incat sa ii pregatim pe copii pentru evaluarile de tip Cambridge.

Helen Doron English Ploiesti este un centru de evaluare acreditat Cambridge si copiii pot sustine simulari si examinari Cambridge chiar la noi in centru.

Cursuri Engleza Copii Ploiesti
Aplicatii Helen Doron English
Aplicatii Helen Doron English

Platforme online adecvate

Toti copiii inscrisi la Helen Doron English au acces la platformele educationale Helen Doron English. Platformele, disponibile atat pe mobil, tableta cat si calculator ofera continut adecvat varstei, corelat cu informatia de la cursul pe care il parcurgem.

In aplicatii gasiti atat continut video, audio, aplicatii care incurajeaza cititul si invatarea cat si continut dinamic facut sa ii invete pe cei mici limba engleza (realitate augmentata si mini jocuri). Aplicatiile sunt disponibile pe Google Play si App Store. Accesul in aplicatie este gratuit la o serie limitata de functionalitati. Dupa inscriere elevii au acces complat pe baza userului si a parolei oferite.

Lectie demonstrativa

Daca vrei sa cunosti profesoara, sa asisti la o ora demonstrativa si sa vezi daca si copilului tau ii place, poti participa la o lectie demonstrativa gratuita. Ulterior te hotarasti daca vrei sa te inscrii la cursurile noastre. Completeaza formularul de contact si te vom suna in cel mai scurt timp.

Oferta Cursuri Limba Engleza

In functie de varsta copilului si de nivelul cunostintelor puteti opta pentru unul din cursurile noastre. La prima intalnire profesorul face o evaluare a cunostintelor si in functie de rezultatul evaluarii va recomandam cea mai buna varianta.

Pe perioada verii Helen Doron English Ploiesti, organizeaza cursuri de vara pentru copii. Detalii complete despre Summer School 2022, costuri si structura gasiti aici.

Informatii detaliate despre costuri si cursurile Helen Doron English Ploiesti le poti gasi aici. Ne poti scrie pe whatsapp sau suna-ne la 0799668899 pentru a afla mai multe detalii. Vrei sa afli si mai multe despre noi? Intra pe helendoron.ro

Cursuri oferite

Categorii de varsta: 2 ani - 3 ani | 3 ani - 4 ani | 5 ani - 6 ani | 6 ani - 8 ani | 9 ani - 12 ani | 13 ani - 15 ani | 16 ani - 18 ani
Limbi Straine: Limba Engleza

Program

Numar sedinte pe saptmana: 1 si 2
Numar copii grupa: 8
Durata unei lectii (min): 50
Cost lunar: 200

Contact

Oras: Ploiesti
Adresa: Strada Plaiesilor, nr. 23, Ploiesti
Email: ploiesti1@helendoron.ro
Telefon contact: 0799668899

Rating

(0 Reviews)
0.0/5

Galerie Foto

Pentru a adauga un review trebuie sa fii autentificat.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Autentificare

Creeza Cont

Inscrie-te la o lectie demonstrativa

Nume *
Prenume *
Email *
Telefon *
Nume Copil *
Prenume Copil *
Data Nastere Copil *
Mesaj