Logo-Scoala-Waldorf-Sophia-Brasov

Scoala Waldorf Sophia Brasov

Despre

Credem cu tărie că putem face o lume mai bună, începând cu primul pas, educația generațiilor viitoare. Putem să le insuflăm copiilor noștri dragostea pentru oameni și pentru natură, putem să îi sprijinim în misiunea lor de a-și fructifica darurile mai departe în lume și să fie oameni integri și armonioși.

Școala Liberă Waldorf Sophia susține și dezvoltă individualitatea fiecărui copil prin căldura inimii, claritatea gândirii și forța acțiunii cu sens, pornind de la nevoile reale specifice fiecărei vârste. Școala Liberă Waldorf Sophia se bazează pe principiile pedagogiei Waldorf. Printr-un curriculum testat de aproape o sută de ani şi recunoscut de Ministrul Educaţiei, pedagogia Waldorf echilibrează disciplinele academice cu activităţile artistice şi practice, toate fiind bazate pe cunoaşterea şi respectarea etapelor de dezvoltare ale copilului.

Școala Liberă Waldorf Sophia susține și dezvoltă individualitatea fiecărui copil prin căldura inimii, claritatea gândirii și forța acțiunii cu sens, pornind de la nevoile reale specifice fiecărei vârste.

Școala Liberă Waldorf Sophia se bazează pe principiile pedagogiei Waldorf. Printr-un curriculum testat de aproape o sută de ani şi recunoscut de Ministrul Educaţiei, pedagogia Waldorf echilibrează disciplinele academice cu activităţile artistice şi practice, toate fiind bazate pe cunoaşterea şi respectarea etapelor de dezvoltare ale copilului.

Scoala Waldorf Brasov

Suntem autorizați la nivel național din 2015, învățământ preșcolar și primar acreditat, gimnaziu autorizat și deținem licență internațională Waldorf, fiind parte din rețeaua a peste 1000 școli Waldorf la nivel mondial.
Metoda de lucru este experiențială, echilibrând disciplinele academice cu activităţile artistice şi practice.
 
Urmărim dezvoltarea armonioasă a copiilor (trup, suflet și spirit), construind încrederea în sine, entuziasmul de a face și libertatea interioară de a fi, atât de necesare pentru reușita în viața de adult.

Pentru oferta educationala completa, va invitam sa scrieti un mail la office@waldorfsophia.ro sau puteti suna la: +40735093979.

Educational

Tip Scoala: Gradinita si Primara si Gimnaziala
Numar copii in clasa: 25
Curiculum: Nationala De Stat
Limba de predare: Romana
Acreditari: Licență Internațională Waldorf

Extra

Cluburi incluse: Arts and Crafts, Dans, Limba Engleza, Limba Germana, Teatru, Pictura
Cluburi optionale: Chitara, Dans, Karate, Inot
Transport: Dus-Intors

Servicii si Dotari

Suprafata campus: 2000
Numar clase: 10
Cantina: Da
Mese: Catering
Teren sport: Fotbal, Baschet, Tenis mp

Taxe

Taxa inscriere: Euro
Taxa scolarizare anuala: 2850 Euro
Taxa lunara mese(21 zile): 110 Euro

Contact

Oras: Brasov
Adresa: strada Paltinis, nr. 6, Brasov
Email: office@waldorfsophia.ro
Telefon contact: +40735093979

Rating

(0 Reviews)
0.0/5
Pentru a adauga un review trebuie sa fii autentificat.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Autentificare

Creeza Cont