SmartyKids

Francize educationale
Reviews(0)
0.0/5

Franciza SmartyKids. Un business frumos, profitabil și ușor de implementat! 

SmartyKids este un centru educațional pentru copii, unde ne ocupăm de dezvoltarea intelectuală a lor, păstrând atmosfera copilăriei.

În centrele noastre lucrăm la dezvoltarea abilităților intelectuale prin intermediul aritmeticii mentale, citirii rapide și educației financiare.

Programele noastre școlare sunt concepute astfel încât, copilul să dobândească cunoștințe treptat, în ritmul potrivit, fără a-și pierde interesul pentru activități.

Oferim cursuri unice de autor, pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani. 

Rezultatele pe care echipa noastră le-a obținut în 3 ani la nivelul României: peste 2000 de copii studiază în centrele noastre, în peste 30 de orașe în România, în cele 65 centre în acest moment, unde îi așteaptă peste 100 de profesori. 

Francizații beneficiaza de training si consultanta de business pentru deschiderea afacerii, marketing, design, materiale de învățare, access la know-how, training angajati, strategii de vânzare, etc.

6 Luni sunt necesare pentru a recupera investiția inițială în franciza SmartyKids. 


În titlu spuneam că franciza Smatykids este ușor de implementat. Asta pentru că vei fi îndrumat în deschiderea propriului centru Smatykids la fiecare pas. 
Imediat ce îi vei contacta, vei primi o prezentare a francizei cu toate etapele pe care le presupune deschiderea unui centru. 

De la încheierea contractului și costul francizei, care nu este mare deloc, dar te las pe tine să afli, la planificarea trainingului, amenajarea spațiului, deschiderea oficială și inaugurarea centrului. În același timp este că vei primi și un simulator unde îți vei putea calcula veniturile pe care urmează să le încasezi din deschiderea unei locații SmartyKids. 

La momentul scrierii acestui articol, SmartyKids are deschise centre de dezvoltare de aritmetică mentală pentru copii în Rusia, Bulgaria, Serbia, România.

Galerie Foto

Rating

(0 Reviews)
0.0/5

Contact

Contact: Sales Manager, Ramona Ilisie
Telefon contact: 0731835495
Email: r.ilisie@smarty-kids.bg
Website: https://www.smarty-kids.ro
Pentru a adauga un review trebuie sa fii autentificat.
Smarty1
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Autentificare

Creeza Cont

Registration disabled