Helen Doron English

Francize educationale
Reviews(0)
0.0/5

Franciza Educationala Helen Doron English

Poate fi engleza distractivă?

Într-o societate în care toată lumea vorbește despre educație și importanta ei, dar nimeni nu este dispus să facă o schimbare de abordare, există Helen Doron English, o franciză internațională în care predarea limbii engleze se face diferit, la cele mai înalte standarde și cât mai aproape de realitatea Mileniului al III-lea. În vocabularul celor care participă la cursurile Helen Doron English nu există noțiunea de plictiseală și dovada acestui fapt o reprezintă mărturiile părinților care ne povestesc cât de încântați sunt copiii lor de personajele, activitățile și cântecele noastre. 

Știu, e greu de crezut și vă întrebați, poate, cum reușim să transformăm ora aceea clasică de engleză, în care copiii stau în bănci și rezolvă exercițiile din manual, în 60 de minute de divertisment, în care ei asimilează de zece ori mai repede același vocabular, și chiar mai mult de atât. Ei bine, în primul rând, sălile noastre de curs nu au nici bănci, nici scaune. Metoda noastră se bazează pe predarea limbii engleze ca limba nativă și din acest motiv, mizăm pe o  îmbinare egală a activităților vizuale, auditive și kinestezice, facilitând în acest fel nu doar memorarea pe termen lung, ci și dobândirea capacităților de aplicare practică a noilor cunoștințe. 

Alți doi piloni importanți ai metodei noastre sunt reprezentați de conceptele de „repetitive hearing” și „positive reinforcement”. Prin „repetitive hearing”, ne propunem să creăm un mediu propice de receptare a informației, astfel încât copiii să poată asimila limba engleza la fel de repede și de ușor ca atunci când învață limba română. În acest sens, părinții sunt rugați să aibă grijă ca zilnic, copiii lor să asculte materialele noastre audio – video acasă. Prin aplicarea celui de-al doilea concept, „positive reinforcement”, încurajăm dorința tinerilor de a descoperi mereu lucruri noi. În acest scop, profesorii noștri au grijă ca fiecare copil să simtă că, indiferent cât de greu este procesul sau oricât de multe încercări trebuie să depășească împreună, la final vor obține succesul. 

Pe lângă toate acestea, mai avem și avantajul a peste 35 de ani de experiență internațională, în 38 de țări ale lumii. Acest fapt ne permite să fim mereu conectați cu cele mai recente tehnici, idei și studii din domeniul educației. Dovadă a meritelor noastre, stau premiile din ultimii trei ani din cadrul Global Franchise Awards, la categoria The Global Mentorship Award și Best Children’s Education Franchise. Totodată, în ciuda dificultăților cauzate de pandemie, anul acesta aduce pentru Helen Doron Educational Group, The Bronze Award, în cadrul prestigioaselor premii Stevie Awards.  

În consecință, răspunsul întrebării din titlu este cu siguranță Da! Engleza distractivă nu e doar un mit, ea există de mult timp la Helen Doron English. Și dacă încă nu ne crezi pe cuvânt, te așteptăm împreună cu micuțul tău la o lecție DEMO, pentru a putea vedea cu ochii tăi, cât de multe putem învăța distrându-ne. Iar dacă ești un antreprenor în căutarea unei afaceri de viitor, te așteptăm să vezi cum poți deveni francizat Helen Doron English.

Mai multe despre noi poti afla accesând http://helendoron.ro/.

Galerie Foto

Rating

(0 Reviews)
0.0/5

Contact

Contact: Alina Zanfir Master Franchisee, Southeast Romania
Telefon contact: 0733460410
Email: se_romania@helendoron.com
Website: https://helendoron.ro
Pentru a adauga un review trebuie sa fii autentificat.
franciza educationala
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Autentificare

Creeza Cont

Registration disabled