Astazi se decide ce vor face scolile si gradinitele private

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nu am fost implicat direct în elaborarea acestui act normativ. Într-adevăr, a existat o discuție, astăzi a apărut, am văzut și eu această discuție. Am fost anunțați că mâine la ora 11:00 are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de același tratament cu celelalte școli. Va fi o ședință scurtă, doar pentru remedierea acestei breșe și se va trimite imediat la Monitorul Oficial. Se întâmplă asemenea lucruri, nu cred că e un moment în care poți să dai vina pe cineva“, a declarat ministrul Finantelor.

A fost o eroare pur și simplu. Am participat la ședință. La acel articol 3, îmi aduc aminte că la un moment dat a fost o discuție cu ministrul de externe, pentru că sunt câteva școli străine din București și acolo trebuia să țină puțin legătura încât să nu apăra nemulțumiri. E vorba de acest articol. A ieșit limpede din guvern, numai că a existat o greșeală”, a declarat ministrul Vilceanu.

Ramane de vazut dupa intalnirea de astazi, daca institutiile de invatamant care functioneaza ca si centre educationale pot functiona.

Articole Similare

Comunicare și învățare în primii ani de viață

Cât de importantă este educația timpurie în dezvoltarea competenței emoționale a copiilor? Pentru mulți dintre noi, copilăria este, așa cum spune poetul Valeriu Butulescu, singurul paradis

Cursuri Limba Engleza Pentru Copii

Am inceput cursurile de limba engleza Invatarea unei limbi straine de la o varsta cat mai mica are nenumarate avantaje. Copiii care incep sa invete

Autentificare

Creeza Cont

Registration disabled